fredag 9. juli 2010

Mymlen og My på tur, del 1

Jeg og min søster som begge bor i Oslo området har i flere år reist nordover til hjemplassen vår på ferie. Noen ganger har vi tatt direkte fly fra Oslo til Kirkenes, en ganske grei flytur på 2-3 timer. Men å være nordpå uten bil er litt av en utfordring, derfor har vi også kjørt noen ganger.
Da tar det noen dager, med flere overnattinger underveis. Da det bare var oss to som for første gang skulle på ferie uten barn, og at vi hadde ikke så mange dager til rådighet før  vi måtte være tilbake i Oslo, så gjorde vi en vri på reiseruta vår. Dette var også litt pga den pågående streiken blant vekterne. Vi sviktet altså både SAS og Norwegian og kjøpte billetter hos Finnair.
Da bar det med fly fra Oslo til Helsingfors, flybytte og noen timers venting på fly til nord Finland, nærmere bestemt til Ivalo. Der sto det finsk leiebil å ventet på oss, og etter noen timers kjøring gjennom de finske skoger, så vips var vi på Kirkenes. Da ankom vi byen med bil.


Mymlen og My på tur

Med finsk leiebil gjennom de nord finske skoger ankom vi Kirkenes


Det er langt mellom husene i Nord Finland, og ensformig vegetasjon skog og skog og skog

2 kommentarer:

  1. My sier, ferie for de spesielt interesserte!

    SvarSlett
  2. God morgon, og takk for fin kommentar på sida mi! :-) Har sjølv vore i Kirkenes for eit par år sidan. Var nydeleg der oppe! Herleg namn på den fine bloggen din, forresten!

    SvarSlett