mandag 11. oktober 2010

Tropisk salsa

Jeg liker så godt den ferdige salsaen fra Santa Maria,
tropisk salsa med ananas.
Kjempegodt til tortilla chips.
Men jeg synes glassene er for små,
da blir det dyrt når man må ha et glass til hver.
Derfor tenkte jeg at det må være lurt å
 lage slik salsa selv.
Studerte hva glassets innhold og kjøpte inn
ingredienser til koking av hjemmelaget salsa
med tropiske frukter.

Må nok lage en porsjon til, da det bare ble til tre små glass.



Kjempegod ble den.
Liten kasserolle fylles med småhakket papaya, mango og ananas.
Tilsettes syltesukker, syltet ingefær fra glass, jeg tok to store spiseskjeer
og en stor rød hel chili.
Dette kjørte jeg i hurtigmikseren.
Tilsatte en stor kopp eddikk 7%, og lot dette
småputre på komfyren.
Ca 45 min, til passe konsistens.
Fylte på små rene glass og pyntet med en heklet hatt.
Kan også bli en liten venninnegave til en som liker noe sterkt.

Noe av mangoen lot jeg være i større biter.





Store søte mangoer er kjempegode nå.


1 kommentar:

  1. I have no idea what this says but my mouth is watering like crazy. YUM!

    SvarSlett