mandag 31. mai 2010

Litt småhekling på slutten av mai

Har heklet noen trekk til kleshengere som jeg tenkte kunne brukes til penkjolene til lille snuppa, og noen kaker til lekekjøkkenet.


                              

Nye bilder blir fort gamle


Jeg liker godt å " leke " meg med å redigere bilder på pc. Da bruker jeg programmet Photoscape. Det har jeg lastet ned gratis til maskina. Der er det mange muligheter, bl. a.kan man sette inn rammer, gjøre om farvebilder til svart/hvit og gi bildene et eldre look. Er ganske fornøyd med programmet til mitt amatør fotograf bruk. Her er lille T og min niese L.


fredag 28. mai 2010

To gode venner

Småjentene i familien koser seg sammen.

onsdag 26. mai 2010

Ny veske


Nå har også jeg heklet veske til min lille snuppe. Tenkte hun kunne bruke den når hun skal i selskaper og barnebursdager. Mønsteret er fra Dropsdesign sine gratis oppskrifter.
tirsdag 25. mai 2010

Kjøkkentjeneste hos bestemor

Lille T har vært hos bestemor i pinsehelgen, da hadde hun litt kjøkkentjeneste. Veldig ivrig med gulerot skrelling, da beste ikke fulgte godt nok med var nesten hele guleroten borte.

onsdag 12. mai 2010

Hekling

Her kommer noe småtterier jeg har heklet til barnebarnet mitt.

Og her kommer jammen Lille My også.

Mymlen


Må jo vise et bilde av Mymlen fra Mummiverden. Vi er jo så begeistret for Mummitrollet og alle de andre som lever i Mummidalen. Når barnebarnet er på besøk hos bestemor ser vi to på gamle VHS video kasetter med alle fra Mummiverden.

Å kaste seg uti det.

Hei alle sammen, nå prøver jeg meg også som blogger. Har tenkt på dette en lang stund, men det har vært en lang prosess å våge seg på disse " skumle " greiene. Det er ikke engang sikkert at jeg med mine minimale datakunnskaper kommer til å klare dette. Får vel høre om familiens yngste medlemmer kan bidra med hjelp.